Van Dorp Zwembaden levert weer een prachtig project op

Na een bouwtijd van ongeveer een jaar heeft Van Dorp Zwembaden afgelopen week de vernieuwbouw van Zwembad De Biezem opgeleverd. Er is een compleet nieuw 6-baans 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem gebouwd en het recreatiebad, whirlpool, peuter/kleuterbad en kouddompelbad hebben een grondige renovatie ondergaan.

Voor al deze baden heeft Van Dorp Zwembaden nieuwe waterbehandelingsinstallaties gebouwd. Het recreatiebad is voorzien van tal van attracties zoals een stroomversnelling, waterpaddenstoel, blowers, spuitelementen en een glijbaan.

Voor de waterbehandeling van het wedstrijd bad hebben wij een nieuwe filtertechniek toegepast namelijk een trommelfilter. Een trommelfilter is een mechanisch en zelfreinigend filter met een zeer hoge efficiƫntie. Met dit filter besparen we op waterverbruik, energie, chemicaliƫn en onderhoud.

Het resultaat biedt meerdere baden voorzien van sprankelend schoon water en een uitzonderlijk goede luchtkwaliteit. Een prachtig complex waar menig zwembad jaloers op zal zijn!

Zwembad de Biezem zwembad

 De biezem installatie

Met Kennis en Respect